Gravity (2013) online subtitrat

Gravity (2013) film online cu subtitrare in Romana in curand pe site la calitate impecabila.Numai aici se pot viziona cele mai noi filme din 2013 care sunt in curs de redare in Cinematografe.

Gravity (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Ramai aproape si urmareste Gravity (2013) online HD subtitrat in Romana in curand cel mai nou SF din 2013.Descriere Gravity (2013) online subtitrat in Romana cu redare fara intrerupere la calitate maxima o sa fie postat si cu subtitrare in limba Romana in cateva zile. Bullock va interpreta rolul lui Dr. Ryan Stone in filmul Gravity (2013) , Bullock este un medic foarte bine calificat în domeniul bioingineriei aflat la prima sa misiune în spaţiu alături de veteranul astronaut Matt Kowalsky (Clooney), care se află pentru ultima dată la comanda unei nave înainte de pensionare. Însă în timpul unei misiuni de rutină în afara navetei, se întâmplă un dezastru. Aceasta este distrusă, lăsându-i pe Stone şi Kowalsky complet singuri - legaţi unul de altul şi de nimic altceva, descriind spirale în întuneric.Tăcerea insuportabilă de care au parte  le spune că au pierdut orice legătură cu Pământul... şi orice şansă de a fi salvaţi in aceasta viata. Pe măsură ce frica se transformă în panică, cu fiecare gură de aer se consumă puţinul oxigen rămas. Însă singura cale de a ajunge acasă este aceea de a înainta prin terifianta întindere a spaţiului.
Durata Film: 90 minute 
Categorie Film: SF,Thriller
→Trailer←
Film Gratis subtitrat Gravity (2013) Online,calitate DVD-rip.


Gravity (2013) online subtitrat in Romana !!!

Gravity (2013) online subtitrat!!!
Distribuie acest Film Online :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea despre acest Film online

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2013 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Pagina oficiala de Facebook

 
Filme : Filme 2013/2014 | Filme Online Gratis | Filme Noi HD
Copyright © 2013-2015. Subtitrat Gratis | Filme Online - All Rights Reserved
Esti Online si urmaresti Filme Noi pe Cinema Online HD
Exclusivitate in Filme Onlinewww.online-vk.net