About Time (2013) online subtitrat

In cateva zile o sa fie online Filmul About Time (2013) cu subtitrare in limba Romana si redaree fara intrerupere la calitate HD.Ramai aproape si vei fii primul care il vei putea vedea About Time (2013) online subtitrat in Romana.

About Time (2013) Online Subtitrat | Filme Online
In curand poe site Filmul About Time (2013) online gratis exact ca la Cinematograf o sa fie disponil in curand.

In curand pe site About Time (2013).

Descriere Film About Time (2013) online subtitrat in limba Romana cu redare fara intrerupere la cea mai tare calitate.După ce împlineşte 21 de ani, Tim Lake află de la tată său un incredibil secret de familie: toţi bărbaţii din familia lui au capacitatea de a călători în timp. Va putea să retrăiască orice moment din viaţa lui şi va putea încerca să facă lucrurile altfel până ce va nimeri varianta perfectă. Tim nu poate să schimbe cursul istoriei, dar poate schimba ce se întâmplă sau s-a întâmplat în viaţa lui, Tim o cunoaşte pe Mary, o tânără frumoasă, dar foarte nesigură pe ea. El se va folosi în repetate rânduri de călătoria în timp pentru a-şi face viaţa perfectă. Se va întoarce să încerce de mai multe ori să o cucerească pe Mary, apoi va călători în timp pentru a-i reuşi cererea în căsătorie perfectă, pentru a evita discursul penibil de la nuntă al cavalerului de onoare sau pentru a apuca să o ducă pe soţia lui însărcinată la spital la timp. De-a lungul tuturor acestor obositoare retrăiri ale momentelor din viaţă, cu scopul de a le îmbunătăţi, Tim îşi dă seama că nu poate scăpa de suferinţă şi că, până la urmă, pentru a-ţi trăi viaţa din plin tot ce trebuie să faci e să trăieşti prezentul.
Durata Film: 123 minute 
Categorie Film: SF,Drama,Comedie
→Trailer←
Film Gratis subtitrat About Time (2013) Online,calitate DVD-rip.


Server I
cd1
cd2
Server II 
cd1
cd2
Distribuie acest Film Online :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea despre acest Film online

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2013 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Pagina oficiala de Facebook

 
Filme : Filme 2013/2014 | Filme Online Gratis | Filme Noi HD
Copyright © 2013-2015. Subtitrat Gratis | Filme Online - All Rights Reserved
Esti Online si urmaresti Filme Noi pe Cinema Online HD
Exclusivitate in Filme Onlinewww.online-vk.net