White House Down (2013) HD Online

Actiune in Filmele Online 2013, White House Down (2013) online HD subtitrat in limba Romana este acum disponibil in exclusivitate ca la Cinema,urmareste gratis Filmul de Actiune Alerta de grad zero online cu subtitrare in limba Romana in curand pe acest site.

White House Down (2013) Online Subtitrat | Filme Online
Filme 2013 Thriller subtitrate in Romana la calitate maxima 2013/2014 , White House Down (2013) subtitrat Alerta de grad zero Online.Cel mai tare Poliţist John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service - Alrta de grad zero incepe online, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.
Realizatorii efectelor principale vizuale şi co-producătorii filmului sunt Volker Engel şi Marc Weigert. Muzica a fost compusă de Thomas Wander & Harald Kloser.
Durata Film: 137 minute 
Categorie Film: Actiune,Drama,Thriller
Film online fara subtitrare!!!


→Trailer←
In curand pe acest site Filmul online Alerta de grad zero Online,calitate DVD-rip.


Film online subtitrat in Romana!!!

Get Adobe Flash player
Distribuie acest Film Online :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea despre acest Film online

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2013 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Pagina oficiala de Facebook

 
Filme : Filme 2013/2014 | Filme Online Gratis | Filme Noi HD
Copyright © 2013-2015. Subtitrat Gratis | Filme Online - All Rights Reserved
Esti Online si urmaresti Filme Noi pe Cinema Online HD
Exclusivitate in Filme Onlinewww.online-vk.net