The Transporter (2002) Film HD Curierul 1 Online

Online subtitrat in Romana va redam primul Film HD din seria The Transporter - Curierul,The Transporter (2002) HD subtitrat in Romana redare Online cu redare fara intrerupere.


The Transporter (2002) HD Online Subtitrat | Filme Online
Vizionare Film Online HD subtitrat in Romana la calitate maxima va este redat Online Moca ca la Cinema The Transporter (2002),Film bun de Actiune


Celebrul Jason Statham - este acum prezent in filmul care l-a consacrat The Transporter (2002),Online Frank Martin, fost membru al Fortelor Speciale, duce o viata linistita in Franta, pe malul marii Mediterane. Pentru a-si castiga existenta, Frank isi ofera serviciile de curier special celor care il solicita. Mai exact, transporta colete - inclusiv umane - dintr-un loc intr-altul, fara a pune intrebari. Pentru a-si duce la bun sfarsit misiunile misterioase si, uneori, periculoase, Frank are niste reguli proprii, pe care nu le incalca niciodata:
Regula numarul. 1: nu incalca intelegerea.
Regula numarul. 2: fara nume - nu trebuie sa stii nici cine te-a angajat, nici ce contine "coletul" de livrat.
Regula numarul. 3: nu te uita niciodata ce este in colet.
Noua livrare pe care trebuie s-o faca Frank nu difera cu nimic de precedentele. Cel care l-a angajat este cunoscut sub pseudonimul ‘Wall Street’ si Frank nu intreaba mai multe (vezi regula nr. 2). insa, de data aceasta, coletul este unul ‘miscator’ si Frank, incalcand regula nr. 3, il desface si gaseste inauntru o femeie superba, cu un calus in gura.
Durata Film: 90 minute 
Categorie Film: Actiune,Aventura


→Trailer←Film online subtitrat!!!
Distribuie acest Film Online :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea despre acest Film online

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2013 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Pagina oficiala de Facebook

 
Filme : Filme 2013/2014 | Filme Online Gratis | Filme Noi HD
Copyright © 2013-2015. Subtitrat Gratis | Filme Online - All Rights Reserved
Esti Online si urmaresti Filme Noi pe Cinema Online HD
Exclusivitate in Filme Onlinewww.online-vk.net