Oblivion (2013) Planeta uitata HD online Romana

Urmareste Filmul SF Oblivion (2013) online HD subtitrat in limba Romana redat gratis Oblivion (2013) HD Planeta uitata online in premiera online la calitate DVD Rip.

Oblivion (2013) Online Subtitrat | Filme Online

Film Actiune Oblivion (2013) HD online cu subtitrare in Romana redare fara intrerupere pe cel mai bun site de Filme online 2013 gratuite.


Descriere Film Oblivion (2013) subtitrat in Roamna filmul SF Planeta uitate este acum redat gratis in premiera pe site. Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaştere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.Jack Harper (Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staţionaţi pe Pământ. Parte a unei masive operaţiuni de extracţie de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de periculoşii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final.Trăind şi patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack îşi dă viaţa peste cap când întâlneşte o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spaţial prăbuşit pe Pământ. Sosirea ei declanşează o serie de evenimente care îl forţează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce ştia până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.
Durata Film: 124 minute 
Categorie Film: Actiune,Aventura,SF

→Trailer←
Film Gratis Oblivion (2013) Subtitrat - redare Online,calitate DVD-rip.


Oblivion (2013) subtitrat !!!
Server 1 - Partea I

Oblivion (2013) cu subtitrare!!!
Server 1 - Partea II

Server 2 - Partea I
Get Adobe Flash player
Server 2 - Partea II
Get Adobe Flash player


Distribuie acest Film Online :

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Spune parerea despre acest Film online

Aboneaza-te la acest blog!

Aboneaza-te si vei primi un e-mail de fiecare data cand vor fi postate Filme Online HD 2013 subtitrate.Nu uita sa confirmi Abonarea!!!

Pagina oficiala de Facebook

 
Filme : Filme 2013/2014 | Filme Online Gratis | Filme Noi HD
Copyright © 2013-2015. Subtitrat Gratis | Filme Online - All Rights Reserved
Esti Online si urmaresti Filme Noi pe Cinema Online HD
Exclusivitate in Filme Onlinewww.online-vk.net